На този ден, преди години
изгряла е и моята звезда-
и щом в света до днес ме има,
за всеки ден, Благодаря!
На този ден съм се родила
с надеждата за доброта-
а любовта си, непрестанно преоткривам,
за всеки дар, Благодаря!
© Руми Все права защищены