20 авг. 2007 г., 14:26

На този, когото обичам 

  Поэзия
740 0 0
 


Страх ме е да не те загубя,
защото до болка те любя.
Защото веднъж аз обичам
и в мрака веднъж аз се вричам.

Във бурните нощни тъми
видях само теб аз, уви
и с поглед отправен към мен
сърцето ми взе ти във плен.

© Кремена Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??