1 авг. 2009 г., 20:47

На твоята страна! 

  Поэзия
491 0 1

Пак се случи, има бариера.
По средата аз сама треперя.
От една страна отново ти си, мамо,
от другата- татко, баба, дядо.

Аз зная, аз съм ти опора.
Вярвай ми, това те моля.
Когато страдаш, ми се довери.
Болката си с мене сподели.

Свободата ти аз защитавам.
Старая се да не те предавам.
От коя страна да бъда - аз избирам.
Поне това право имам.

Ни се чудя, ни се мая.
Отговора вече зная.
Ще застана на твоята страна,
пък каквото ще да става след това!

На майка ми!

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??