Не искам да си спомен
искам те сега
завинаги и днес
Не искам в минало да те превръщам
А да мигам сутрин в очите ти
и на една страна да се обръщам,
ти да ме прегръщаш,
леко рамото ми да натиснеш
и да заспим за пет минути
Не искам бяхме, били сме,
Но искам сме и ще бъдем
Няма минало свършено по пътя на моя път
Сегашно и бъдеще сливат се
миналото е няма край.
© Илияна Димова Все права защищены