Ти намери ме във чата
и обърка ми душата!
Най-нахално, без да питаш,
много бързо взе да пипаш!
Но накрая от играчка,
стана то играчка-плачка!
Нашта микробиология,
изкофти цялата история.
И сега стоя си у дома
с тръпнеща от страх душа,
чакам бурята да спре,
за да ме води на море
един страхотен мъж -
но с душата на дете!
Лекар вещ си ти, който лично
провери и лечението назначи:
диагнозата е сложна, диагнозата е много сложна -
Любовта е невъзможна!
10.06.2006
© Силфида Все права защищены