Превивам се,
и спирам разлива на блажената тръпка по тялото.
Неудобно ми е - превита;
Неудобно ми е - блажена.
Скривам се,
в мрака се виждат само искри от вълшебството.
Страх ме е - от тъмното;
Страх ме е - от чувството.
Моля се,
да те обичам толкова дълго, колкото искам сега.
Простено ли е - желанието;
Простено ли е - очакването?
Обричам се,
в молитва за любов - да чакам опрощение!© Нова Все права защищены