На моята сестра - близначка
Очите ти са изворчета бистри,
в които небесата се оглеждат.
И лунен лъч в лицето ти се плиска -
преливаш ти от радост и надежда...
В усмивката ти слънчице сияе -
магнит от обич - ведра и сърдечна.
И цялата природа в теб ухае
на цвят от свеж живот и мъдра вечност...
© Вилдан Сефер Все права защищены