13 янв. 2009 г., 10:46

На Владо 

  Поэзия » Любовная
753 0 6


Вървях изправена и горда,

окриляна от твоите очи.
Не се страхувах, че ще падна,

защото чувствах, че до мен си ти.
Вървяхме двама, после още двама -

осъществената единствена мечта.
Очите ми искряха от усмивка,

погълнала последната сълза.
Не биваше сълзите да суша,

в душата ми са правили засада.
Изчаквали са тайничко нощта

 и в ролята си на знахари,

обливали ранената душа.
Благодаря ви, капчици роса,

поемайте по улеите на лицето ми.

Дори да станете море,

ще скътам нежно любовта в сърцето си.

© Варя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??