На Vrabcheto (Кирил Бачев)
Със всяка фибра на душата
докрай усещаш Битието.
Отеква истината свята
във всеки удар на сърцето...
С нестихваща духовна жажда
все търсиш смисъла извечен...
Надежда и любов се раждат
във всяка твоя светла песен.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
© Вилдан Сефер Все права защищены
Прегръдки за двамата!!!