Ще си попея!
Ще забравя,
че има път и ветрове...
Макар и временно -
на завет -
се лъжа,
че е по-добре...
Сама си пийнах
от ръката,
поднасяща ми грехове...
и обещаваща
нататък
да имам слава
и небе...
Не мога да измисля
смисъл
да бъда в тази суета...
На завет
себе си орисвам
на най-голямата
лъжа!!!
© Руми Бакърджиева Все права защищены