НА ЗВЕЗДИЧКАТА ИРЕН
Мъничко бебче през юли родено,
ти си от всички ни благословено!
Твоето име Ирен е, принцесо.
Нека животът е радостна песен!
Знам, ще порастнеш при тати и мама
с тяхната обич девойка голяма.
Нека с надежда и вяра в доброто,
ти продължиш на рода им дървото!
03.07.2014
© Ирина Все права защищены