13 окт. 2020 г., 15:25

Наблюдение на безкрая 

  Поэзия » Другая
341 0 1

Зимата 
ме целуна предварително.
Виждам как всичко си отива,
още преди да е дошло.
Самотата
е със симптоми 
на падащи листа
и като тях си тръгвам -
преди да се родя.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??