Порив, желание, страст
пораждат буря в мен.
Очите ти са океан, пълен с надежда,
ръцете ти - мощна подкрепа.
Дръж ме здраво и никога не пускай,
не се предавай, преди да ме имаш.
Събуждаш живот с лек полъх на тъга.
Поисках друг, имах трети,
но ти се появи и трябва да забравя коя съм.
© Билиана Все права защищены
Поздравления!