НА К. Р.
Ти си извор, но е забранено от теб да отпивам.
Ти си огън, но от пламъка трябва да бягам.
Ти си вино, но не бива да се опивам.
Ти си постеля, в която не бива да лягам.
Ти си всичко, което "не трябва", "не може",
но ти си всичко, за което мечтая.
Толкова чужд и така невъзможен,
но си моето начало и края...
© Дияна Радева Все права защищены