Начертай ми съдба на ръката!
Имам линии много- за четене
Искам твоята да е в средата
А пък другите нямат значение.
И отляво надясно чети ме
По сърцето ми още тиктакаш
Знам ,че пише и твоето име
във обратния път на стрелката
Но не виждам. Кажи ми къде си?
И кога си написан в дланта ми?
Уж сме цяла Вселена човеци,
Ала ти си ѝ център,познах ли?
Между лутане в здраве и мъдрост
И деца , и години , и време
Ти си линийка малка и тънка
Но без теб няма смисъл от мене.
Затова ме чети ,откъдето
Твоят пулс във живот ме превърна.
По- назад няма други пътеки
Начертай се, а аз ще те сбъдна.
© Деница Гарелова Все права защищены
Искре, не зная за какво говориш,но ако мислиш, че крада,може да се обърнеш към редакторите. 😊