Аз чаткам празната машина...
От пръстите си смуча аз!
И злото искам аз да срина!
Във пот облян съм в този час.
Във туй не търся лесна слава!
Горчиво гърлото ми става
В неистов огън пак горя,
и искам хит да сътворя...
Опитвам нещо да ви кажа...
Не мога просто да мълча!
Опитвам се да захвърча-
романтиката да покажа!
О, все пак аз съм убеден,
че вземаш "нещичко" от мен!
© Христо Славов Все права защищены