Широко скроените хора
слушат гласа на сърцето си.
Отглеждат душа сред пороя
от изгреви светли в ръцете си.
Широко скроените хора
вярват в свободни простори.
И тяхна е будната воля
да търсят усмивки в неволи.
Широко скроените хора
разбиране дават на лошите.
Прошка чертаят във ствола -
вселенският поглед на нощите.
Зазиждат обществени норми.
Рисуват картини без рамки.
За вас - с предразсъдъци ценни,
хвърлят в моретата сламки.
© Цветето Б. Все права защищены
Да, дано стават все повече и запалят искрата на вярата и в теб ❤️!