Пореден месия возправи снага
и ревна щастлива тук всяка овца
- Намерихме вожда - овчар със съдба.
Ще има за паша, егрек и вода!
Припяват овцете задружно, във хор,
че няма да има ни болест, ни мор…
Пристъпва овчарят усмихнат, напет,
пристига камионът от Кланица 5!
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены