Прокълната с любов,
до безумство горчива,
зашлевена с целувка,
обдарена с вина,
нося тъжна усмивка,
а във шепа съм свила
сетни късчета смелост
и безмълвна молба -
не прегръщай, мълчание,
глуха скръб споделена!
Не докосвайте, устни,
тихи сълзи и страх!
Искам пак да позная
човека пред мене
и да стрия следите
от болка на прах!
© Ая Все права защищены