В душата ми е болката,
огромна, душеща, безкрайна.
Разравям. Търся нещо друго вътре.
Няма!
Погълнала е всичко и дълбае.
Дълбае надълбоко и поглъща всичко, свързано с мен,
до което нявга съм допирал.
Ще ме довърши ли? Силно се надявам.
За да се родя отново.
За да мога отново да живея.
Стефан Цеков
© Стефан Цеков Все права защищены