10 июл. 2006 г., 11:08

надежда 

  Поэзия
958 0 0
Болката ужасна е,
но чиста като капките роса.
Всичко истинско
носи в себе си тъга.
От мен далеч си,
но не и от моето сърце.
Любовта я има,
ти само протегни ръце!

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??