Надежда
В локвите от вчерашния дъжд
тази нощ звездите се оглеждат.
Значи – има някаква надежда
слънцето да грейне изведнъж.
Днес те е притиснала беда
и не можеш дъх да си поемеш.
Но почакай още малко време –
злото ще изчезне без следа!
Ставаш все по-силен от това.
Просто имай вяра в дните нови!
Злото няма вечно да те трови.
Тръгвай смело, с вдигната глава!
© Теменужка Маринова Все права защищены
като форма
и като послание!*