18 авг. 2010 г., 18:55

Надежда 

  Поэзия » Любовная
625 0 5

Научи ме
да се сбогувам
и да не плача
след залез.
Посади думи,
незабравими
и единствени,

които да трият
страните ми,
когато гледам
как се отдалечаваш.
Дай ми надежда,
която да отглеждам
и да поглъща
дните без тебе,
както светлината
прави от прашинките
балет в сетивата.

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??