Сърцето тупка неритмично,
от очите плачещи бразди текат
върху тяло и душа,
тръпнещи за чистотата на дара - любовта,
но дали ще съм дарен или не
- на Бога се моя обичта ми да не стихне,
а все повече да дарява с топлина.
© Гената Все права защищены