Надежда винаги ще има!...
Това трагедията е на вечно търсещите ни души...
Да вярваш, че напред все път ще има,
нагоре все, и все обсипан със красиви цветове...
Лъжата пък, тя все ще е наполовин фалшива...
Но поводът й винаги ще е във факти скрит...
Понякога ще ги направи по-красиви,
друг път, в прищявката си, ще ги обезобрази...
Любовта... тя винаги ще съществува!...
Но дали сърцата в нея ще са две?...
Това е драмата ни тъжна,
но и някак си красива...
Живот цял търсим...
Ала ще открием ли въобще?...
Любов в надеждата,
Любов и във лъжата,
една монета,
ала с две лица...
Обичаш, вярваш, прекрояваш истините, скриваш грозотата,
и всичко в името на някъде там бродещата половин душа...
© Лилия Все права защищены
Целувам те
Познай кой е)