Надеждата ражда чудовища -
твари с прокажена плът,
и техните черни туловища
безкрайно растат и растат.
Надеждата ражда чудовища,
които не могат да спят,
и в техните тъмни леговища
царуват развала и смърт.
Надеждата ражда чудовища,
вкопчени в моята плът,
и техните черни туловища
безкрайно растат и растат.
© Александър Все права защищены