Тя последна от добрините ни остава
и, колкото и злото да ни натъжава,
тя опора ни е във бедите
и чрез нея сбъдват се мечтите.
Когато всичко изгубено изглежда,
последен лъч е нашата надежда.
И след най-мрачната нощ идва ден
и надеждата прави ме засмен...
© Георги Все права защищены