ще съм близо...
когато нищо друго
не ти е наблизо...
ще присъствам...
когато всички врати
за безумно
тръшнати...
ще съм наблизо...
когато всичко
друго толкова те е отчаяло,
че нямаш сили да се върнеш...
ще съм наблизо...
когато идваш и си тръгваш...
без суета...
от любов...
© Мария Все права защищены