събудих се
надянах си крила
небе прегърнах
в синята безкрайност
а после устремена
полетях
по полосата
с име всеотдайност
останах горе
в трепкащия свят
на звездните
усмихнати чертози
а моя свят
от радости облян
спечели всички
вятърни залози
тъй скитница съм
хиляди лета
на птиците - сестра
по върховете - сила
и прекроявам
картата - съдба
мечтите си докрай
осъществила
13.10.2015г.
© Елица Георгиева Все права защищены