Надървен от искателство.
Загърбен от предателство.
Посърнал от страдателство.
Низвегнат от недознателство.
Абсолютната гама от чувства са
тези които винаги съм искал или не.
Като гангрена в рана развили са
груба болка и желание с теб насаме.
Тъкмо преди бой се стягам с огнена вода.
Мисля за глупости и смешки, не за самота.
Очаквам утре и победа и смърт,монетата се върти.
Какъв ли съдбовен гръм ще ме удари или зашлеви?
И строфите се удължават за да достигнат искания екстаз.
За тебе си мисля , вече не за нея, във всяка глава, във всеки час.
Колко ли болка съм преживял за бели кахъри и глупави влечения?
Добре че не вземам гъби! Просто съм преди изпит, искайки подкрепа и малко вдъхновение!
© Дан Дан Все права защищены