15 нояб. 2018 г., 20:26

Нахалница 

  Поэзия » Любовная
682 0 0

Нахалница

 

Нахалница! Как да ти говори така си позволява?!

Бъди мъж и затвори проклетата й уста -

на онази кучка - Любовта, която настоява,

че трябва с мене да се срещнеш пак....

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??