И аз съм като другите, нали.
И те ли като мене те четат?
Когато ти мълчиш, на тях дали
им липсваш, както ти на мойта гръд?
И аз съм като другите, нали.
И те ли отдалече с теб мечтаят,
и всеки срещнат ли ти сподели
душата си сред ада и във рая?
И аз съм като другите, нали.
И те ли стихове за теб редят?
Амурените сребърни стрели
и те ли със сонет ще позлатят?
И аз съм като другите, нали.
И другите ли Муза те наричат?
Така да е... Ала защо боли...
и другите безкрай ли те обичат?
Наистина ли каза " Сбогом" ти?
© Асенчо Грудев Все права защищены
Благодаря и на теб, Веселка!