Казват някои, че бил съм наивник,
писал съм в стил наивитет.
Да: на лъжата върл съм противник,
гледам на нещата ала тет-а-тет!
Не ща, да обличам злото в одежди,
но искам, с него да споря!
Нямам химери, имам надежда,
че ще го съди Всевишния горе!
Очилата за розово виждане
отдавна хвърлих в боклука,
лъжата да не ми е на свиждане,
дори да умирам от скука!
© Исмаил Али Все права защищены