3 июл. 2008 г., 20:38

Наивност 

  Поэзия
580 0 2
Поглеждам в огледалото и ето -
отново онова... наивното момиче,
на което ти така казваше,
че може би обичаш,
но влюбена във тебе бях тогава,
влюбена във тебе съм дори сега.
Защо ли трепетите тъй не отшумяват?
Напротив, все по-силно ме влекат.

© Саши Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??