Най-красивото,
най-прекрасното,
най-невероятния миг -
когато очите ти потънат там,
където търсиш спасение,
когато очите ти потънат там,
където откриват решение,
когато си помислиш и поискаш
да усетиш това,
което вечно
те е карало да търсиш...
© Мария Все права защищены