Кой бе казал, че нямам късмет -
преди девет години се случи...
Бъдни вечер. Във седем без пет
първа своя подарък получих!
Преди девет години изгря
мойта коледна, малка звездичка -
Бог при мен тази вечер се спря
и с любов ми дари дъщеричка!
Снежна нощ се опитваше вън
с бяла черга света да завие...
Двете спяхме... Но даже насън
сърчицето ù чувах да бие!
© Мариела Челебиева Все права защищены