Най-красивото лято
Най-красивото лято
ме очаква, нали?
Ще пътувам към тебе
сред цветя от мечти!
Ще докосна сърцето,
ще докосна света,
нека нежно морето
ми изпрати вълна.
Най-красивият изгрев,
най-красивият ден
ще ме чакат смутени,
ще са само за мен.
Най-красивото лято
ме очаква, нали?
Най-красивата обич
е във твойте очи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены