Най-накрая...
Най-накрая се сбъдна и за мен любовното вълшебство
Молитвите ни бяха чути, мечтите ни са вече истина
Страховете си отидоха, свободота ни поведе към небето
Стиховете се римуваха, разказвайки за любовта
Ангелите ни се радваха и от злобата ни опазиха
Днес обещания се сбъднаха и чудеса се случиха
Утрото е вече наше и господари сме на всичко
Нощта е нашето прикритие, колко романтично
Врага ни вече стана наш съюзник, ние победихме
Живота ни се преобърна, но любовта ни ще пребъде
Най-накрая така невинно и непредсказуемо се получи
Любовта ни е възможна вече и така ще е завинаги!
© Лили Вълчева Все права защищены
Влади, благодаря ти от сърце,защото и усетих че го каза от сърце,а и защото го заслужаваш.Поздравления и от мен!!!
Мини, благодаря ти за пожеланията, тъпкано да ти се връщат!!!
Ел, приятелко...в случая няма какво да ти кажа...освен благодаря и благодаря за всичко!!!Прегръщам те!!!
Цветенце, нямаш представа колко се радвам, когато ме посетиш!!!Оставяш след себе си безкрайна радост и светлина и наистина правиш чест на името си, имаш толкова нежна, цветна, топла енергия и просто благодаря ти, че ти си си ти!!!Прегръдки!!!
Василе,винаги се радвам на твоето присъствие, макар понякога то да е скрито, но благодаря ти че винаги го има!!!Поздрави!!!