Най-прекрасния пейзаж
виждам само в твойте очи.
Най-красивите са тез очи, които
пълни са с любов и прекрасни мечти.
Страстта в тях е най-любимия за мен
пейзаж. Пъстър - от слънцето огрян
пейзаж, пълен с цветове.
Единствено в твойте очи виждам
най-прекрасния пейзаж,
пълен с любов и страст, от слънцето
огрян, пълен с цветове и безброй
мечти.
© Драгомир Костадинов Все права защищены