Шантава Коледа с маски е тази,
но можеше да бъде и по-зле...
Представете си да сме... с противогази...
Дори не го мислете по-добре!
А иначе трапеза, че ще има
е ясно - празник е семеен -
Да хапваме добре, да пием вино,
това е нещото, което най-умеем!
И, ха, Наздраве, тук ще се провикна -
За близките, за всички хора също!
Христос роди се, всички нас обикна,
и нека ние... отговорим с същото...
24.12.2020.
Георги Каменов
Честита Коледа на всички от мен!
© Георги Каменов Все права защищены