Най-трудно е да кажеш „Съжалявам”,
когато вината във очите ти блести.
Твоята подлост да изкупиш,
вплети думите си със дела…
Най-трудно е да кажеш „Обичам те”,
когато някой ти си наранил.
Казани истински и от сърце,
правят живота ти мил…
Най-трудно е да подкрепиш
твоето слово със деяние.
Ако не можеш, просто замълчи
и остани със своето желание…
© Марин Маринов Все права защищены
Така е,но и аз мисля,че няма невъзможни неща.
Поздрав!!!