/за момиченца/
Всички мислят, че съм малка
и ми викат дребосъче,
татко даже прекалява
с "мъничкото ми фъстъче"
Но пък аз си имам тайна,
щом във къщи никой няма...
Вижте колко съм голяма
със обувките на мама!
/за момченца/
Всички мислят, че съм малък
и ми викат дребосък,
мама даже прекалява
с "мъничкия ми фъстък"
Но пък аз си имам тайна,
щом остана вкъщи сам...
Вижте колко съм голям!
Много по-голям от батко
съм с обувките на татко!
© любимка Все права защищены
Мойте пантофки принцесата ги грабна и офейка. Нека сега ѝ пей косата на воля, да я питам.