На Галина Вълчева
Не те дочаках. Може би
страстта ти нейде се спомина
или пък нейде се кълби
на друга къща под комина.
Не вярвам вече в чудеса:
ни в шепот плах, ни в звънки трели.
И кротки агънца ли са
надеждите ми овдовели...
... щом подир хлопнати врати
не съм си и помислял даже,
че поглед ще отвърнеш ти
от мене, както от прокажен...
Но, знам, сърцето ще прости
и явно тъй ще те накаже...
© Ивайло Терзийски Все права защищены
Уенди (Бианка Габровска
galenaGV (Галена Воротинцева
Индиана (Криси
Niveana (Емилия Николова
Melany71 (Светла Дичева