21 мар. 2013 г., 17:12

Наказание 

  Поэзия » Другая
549 0 1

Привършвам преждата си вече.

Платното е към своя край.

И тръгнал доста от далече,

достигам края си комай.

 

И тъй сега вървя надолу,

че се превръщам във дете.

И срам ме е да гледам голо,

че страх в очите се чете.

 

От всичко вече се отказвам:

от флирт, задявки и любов.

От тук натам ще се наказвам

в живота мрачен и суров.

 

Привършвам преждата си вече.

Платното ми е в своя край.

Като четеш това, човече,

какъв е краят ми? Познай!

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??