Накратко
Разказано съвсем накратко.
Обикнах те, ти бе моят батко.
Малка бях, когато те видях.
От погледа ти онемях.
Ти дори внимание не ми обърна,
но в този миг света ми преобърна.
След като добре те опознах,
колко много те обичам осъзнах.
След време сили аз събрах
и чувствата си ти признах.
Ти нищо не ми каза,
никакви чувства не показа.
Оставяш ме сама с любовта ми
и знай, че ще я пазя до смъртта ми.
© Павлета Кованджийска Все права защищены