НАКЪДЕ?
Хвръкнала е не една заплата
за подрастващото поколение,
мило-драго се дава за децата,
много често и за чуждо мнение.
Зрелостници - умни и красиви,
абитуриентски балове празнуват.
Със сигурност и повече ще са щастливи,
живота си през празничната нощ, ако не рискуват!
С прически, не съвсем идеални,
с поизмачкани костюми бални,
прегракнали от викове и песни,
на сутринта децата ни са пак чудесни.
Ще минат най-щастливите моменти,
а после, мили... накъде?
Едните есента ще са студенти,
на останалите работа...
кой ли ще даде?
Цанка Митова
© Цанка Митова Все права защищены
Поздравчета!