***
Не съм те чула...
Непрошепнато
припърха...
Подлютено...
пепеливо...
като скръб.
Седемвърхо...
деветочно...
ме прегърбва...
Безслучайно...
ненамерило...
под път.
А далечното
във стъпките
човърка...
Неподминало...
отчаяно...
крещи.
Във мен...
или във тебе
се разбърка?
Но ще бъдеме ...
все някога...
нали?
© Арлина Все права защищены