Отдавна ме предаде... Стотен път!
За мен това е нищо, даже болка не е.
Ти беше този, който искаше да бъде пръв
и бягаше във лудата си вечност.
Аз стоях и чаках да ме преболи.
Сто и първи път е май!
Ти успя. Всичко разруши.
Не целувка, а лъжа за край.
А мене времето ме промени.
Докато бягаше аз постилах свойто бъдеще.
Не исках да те гоня - нямам бягащи мечти.
Искам нещо - става мое!
Но забрави, че всичко се върти.
Бягаше от мен, сега към мене тичаш.
Няма смисъл. Хронометъра си спри.
Да ти приличам на обичащо момиче?!
© ТтТтТтТтТ Все права защищены