Към теб, Любов,
с брилянтна светлина,
прозрецът ми е отворен.
На хоризонта ти
търкалям слънце,
разливам птичи смях,
трева разлиствам...
По страниците на сърцето ти
разпуквам стихове,
в душата ти
дърветата напъпвам...
За теб във теб
летя!...
- Мой полъх си на Пролет!
© Латинка-Златна Все права защищены
честито воскресение!!!
((( )))