Намери ме и бъди със мен,
на сърцето словата прочети,
ще останеш от мъка ти сразен,
от вида на мъртвите мечти.
Не, не се извръщай,
това ще ме довърши.
Безспирно ме прегръщай
и болката ще свърши.
Ще видиш ти след ден, след два -
като цвете аз ще разцъфтя,
ще надигна пак глава,
с теб високо ще летя!
Затова открий душата моя,
изпод умрелите копнежи,
и тя ще стане твоя,
далеч от светските брътвежи.
Целувай ми сълзите,
прегръщай ме, не спирай!
Намери ме и бъди със мен,
ще дочакам този ден!
© Галин Михалев Все права защищены
това ще ме довърши.
Безспирно ме прегръщай
и болката ще свърши"....Абе момченце ти ме остави без дъх.Супер си го
написал.Поздрави